JURK_CMYK
1
2
gevab
6 (1)
libergs
45
4
1
1
1
Haga rot

Frederic Vermeulen

VD, KVS Glas och Byggteknik AB i Göteborg

”Tack vare kursledarens gedigna kompetens och pedagogik förstår jag nu min arbetsroll bättre”

VIA WEBBEN KOM VI I KONTAKT MED BYGGAKADEMIN OCH HITTADE KURSEN ARBETSLEDARUTBILDNING.

Vi tyckte kursen verkade omfattande och bra. En av fördelarna var att kursens 6 dagar var uppdelade på olika veckor vilket gjorde det möjligt att arbeta samtidigt. Kursledaren hade gedigen kompetens med stor erfarenhet från byggbranschen.

Hon var tydlig och satte upp mål för varje dag.

Det bästa med kursen var att jag lärde mig förstå min arbetsroll bättre. Jag fick verktyg som hjälper mig bli en bättre ledare och driva mina projekt på ett mer effektivt sätt.

Kursen har hjälpt oss få mer ordning, bli mer organiserade och bättre förberedda. Vi har fått mallar och checklistor som förenklar vårt arbete. Vi har framförallt blivit bättre på arbetsberedning vilket sparar mycket pengar.

John Thorsell

VD, Haga ROT Service AB i Norrköping

”Föreläsarna på Byggakademin är duktiga på att förklara så att alla förstår”

VI TYCKER BYGGAKADEMIN ÄR BRA. DET ÄR ETT AV FÅ FÖRETAG SOM MÖTER UPP VÅRA BEHOV OCH ANPASSAR UTBILDNINGEN TILL ATT VI ÄR ETT RIVNINGSFÖRETAG OCH INTE ETT TRADITIONELLT BYGGFÖRETAG.

Föreläsarna är pålästa och jätteduktiga på att förmedla kunskap på ett begripligt sätt. Det blir ofta diskussioner med kursdeltagare från olika företag vilket ger en bra dynamik. Det är alltid högt i tak och alla delar med sig av erfarenheter och kunskaper.

Den nya kunskapen ökar säkerheten hos mina anställda. Medarbetarna som gått kurs hos Byggakademin blir tryggare i sin roll och formas till vassare arbetsledare. Ett exempel är juridiken vi lär oss på Arbetsledarutbildningen. Det finns inget annat sätt för mina medarbetare att få den kunskapen eftersom de inte kommer från den akademiska världen. Det är mycket värdefullt för oss.

Fredrik Solberg

Arbetschef Nyproduktion på KvalitetsBygg R AB

”Utbildningen Praktisk ledarskap har framför allt hjälpt mig i att kunna definiera skillnaden mellan att kunna coacha en medarbetare eller behöva instruera”.

”Jag rekommenderar utbildningen för alla som arbetar i en ledande roll, oavsett om du är arbetsledare för ett lag på ett mindre företag eller om du arbetar som arbetschef på ett större bolag. Under kursdagarna uppstod många intressanta diskussioner mellan deltagarna och föreläsaren, vilket gjorde att man fick tänka över sina argument och sitt vardagliga beteende både en och två gånger”.

”Föreläsaren var mycket hängiven innehållet i kursen och kunde vid flertal tillfällen relatera till egna situationer. Han tog även tillfället i akt att coacha mig under pågående föreläsning utan att jag ens märkte det. Det var en annan kursdeltagare som plötsligt föll i skratt av förvåning och glädje hur enkelt Anders kunde väva in föreläsningen i ett aktivt coachande”.

Stine Kjaernsbeck
Key Management

“Mycket lärorik och fördjupande.”

Jimmy Andersson
Svevia AB

“Bra och nyttig utbildning.”

Klas Blixt
Svevia

“Mycket bra nyanserat och pedagogiskt och i rätt ordning.”

Hoshiar Dodkanlou
Blue Planet Management AB

“Mycket bra tempo, lugn och sansad kursledare, tog sig tid till alla frågor, mycket bra.”

Lerry Storm
Raksystems Dry-IT AB

“Insiktsfullt och bra tips från föreläsaren.”

Caroline Larsson
Norconsult AB

“Föreläsaren var så bra. Lyhörd och kunnig. Det är svårt att känna sig delaktig när man sitter digitalt, men det lyckades Rosanna med!”

Johan Brogren
Brunnberg & Forshed

“Mycket bra och relevant.”

Michael Roast
Åke Sundvall Byggnads AB

“Jättebra, lärorikt och lagom tid för att kunna ta in all information”

Henrik Johansson
Johannishus Bygg och Entreprenad AB

”Bra kurs där jag fick fräscha upp mina kunskaper”

Mikael Jastré
Mölndals stad

”Otroligt bra kursledare, hög kompetens och bra retorik.”

Jonas Vidmark
Skellefteå Måleri och Golv AB

“Kursen var bra, skulle lätt kunna vara dubbelt så lång och mer ingående”

Jonas Fredriksson
KG Fredriksson Måleri AB

“Tack för en väldigt givande kurs.  Jättebra information, tydlig föreläsare”

Jens Kristell
Flatås Måleri

“Jag är supernöjd med både utbildning och föreläsare Rosanna Willers”

Jenny Danielsson
AFRY AB

”Föreläsaren Håkan Larsson på Bygg- och projektledarutbildningen får alla stjärnor han kan få. Jag kan verkligen rekommendera kursen både för dig som är ny i rollen och även för dig som har några år på nacken som bygg- och projektledare och som vill fräscha upp dina kunskaper. Kursen gav en bra överblick av bygg- och projektledarens roll och utmaningar. Gruppövningarna var extra bra med diskussioner både från husbyggar- och infrastruktursidan. Håkan var bra på att entusiasmera och att besvara de frågor som kom upp med exempel från verkliga livet.”

Alexander Ljung
Ikano bostad

“Kursledaren Anders har varit exemplarisk”

Walid Jweda
Huddinge kommun

“Lärorik kurs och professionell föreläsare. Tack Leif!”

Tord Marklund
Skelleftebygg AB

”Arbetsledarutbildningen hos Byggakademin har hjälpt mig bli mer konstruktiv i mitt arbete. Jag fick framför allt en bättre kännedom om min arbetsroll och hur jag kan bli mer effektiv i mitt dagliga arbete. Genom att analysera mina arbetsuppgifter under en dag fick jag lära mig ett nytt tankesätt hur det går att effektivisera mina arbetsuppgifter”.

Jonas Fryksdahl
WH bygg i Göteborg

“Det var mycket jag lärde mig på kursen som jag inte visste om vad gäller arbetsmiljö och hur viktig det är”.

 

Maykol Monardez
Rivners Lotus AB

“Kursen var bra för att de kunde anpassa sig till våra behov. Vi fick ett skräddarsytt upplägg som passade oss perfekt. Vi fick mycket tid för frågor som rör vår bransch. Utbildaren fick högsta betyg av oss. Mycket trevlig och väldigt pedagogisk. Jag rekommenderar starkt Byggakademin.”

Rickard Storm
Raksystems byggkonsultgruppen

”Nytta i framtida uppdrag som KA”

Ingrid Engelmark- Högström
TRR Trygghetsrådet

”Bättre insikt i inköpsarbetet”

Therese Wahlgren
COWI Projektbyrån AB

“Tack för en bra kurs, första gången jag deltog i en digital kurs och det kändes jättebra! Högsta betyg!”

“Gjorde BAS-U och BAS-P för Byggakademin och vår kursledare Fredrik Brandberg gjorde dessa tre dagarna väldigt intressanta. Stort tack för denna kursen 🙏👍😊 Kan varmt rekommendera detta upplägg 👍👍”

 

John Glommen
Bröderna Anderssons Måleri AB

“Jag vill tacka för en mycket utvecklande kurs och jag har tagit in mycket av det vi lärde oss under utbildningen i företaget. Framför allt den personliga effektiviteten”

John Glommen
Bröderna Anderssons Måleri AB

”Kursen kommer hjälpa oss förbättra vårt arbetsmiljöarbete”

John Glommen
AB Bröderna Andersson måleri

”Jag har fokuserat på att gå utbildningar som handlar om hur man motiverar personal och detta har varit givande i form av min roll som ägare till företaget. Jag kan starkt rekommendera Byggakademin då de alltid har engagerade föreläsare som har hög kompetens inom sina specifika områden samt att utbildningarna består av både teori och praktiska övningar. Jag kommer att fortsätta att använda mig utav Byggakademin för mig och mina anställda.”

Elisabeth Norling
Akademiska hus

”Mycket bra utbildning med praktiska, handfasta och smarta tips att applicera på sitt ledarskap.”

Dennis Engström
Erikssonsplåt & Kopparslageri AB

”Utmärkt föreläsare. ÄTA delen var mycket värdefull och jag har fått mer kunskap vad gäller entreprenadformer och hur man ska jobba utifrån dessa”

“En mycket lärorik kurs för framtida val!”

Hans Fryklund
Metrolit Byggnads AB

”Helhetsbilden har blivit bättre”. “Jag kan rekommendera kursen. Bra upplägg. Pedagogiskt”.

”Jag kommer få massor av nytta med kursen. Som ny i branschen ger den mig en bra start”

Andreas Huggings
Tyresö Byggarna AB

“Mer kött på benen och vet mina rättigheter”

Andreas Huggins
Tyresö Byggarna AB

”Öka medvetenheten om miljöansvaret. Tar med mig tips om enkelhet för att få ut mer effekt samt uppföljningen av arbetet”.

Johan Fogelström
Rukkor AB

“Kursen gav en bra genomgång av hur anbudsprocessen ser ut, vilka fallgropar som finns och hur man bör tänka. Bra mix av praktiska övningar, teori, inte minst  juridik. Ett högt tempo men med nedslag i intressanta praktikfall. Jag kan varmt rekommendera kursen.”

Robert Sandell
Ericssons Plåt och Kopparslageri AB

“Anders ledarskapskurs kommer jag med all säkerhet ha stor nytta av.”

Peter Näslund
Sisab Skolfastigheter i Stockholm AB

”Mycket av utbildningen kommer jag att utnyttja i mitt arbete för att hålla ramen och göra smart planering. Bra med praktiskt grupparbete. Båda lärarna är bra. Anders är klockren. Lyhörd för andra infallsvinklar. Han går tillbaka till forskning med konkreta namn. Jag kommer att rekommendera kursen till mina kollegor.”

Erik Kihlskog
Moabgruppen AB

“Bra och utvecklande kurs. Föreläsning varvat med praktiska övningar i grupp samt enskilt.”

Jari Kanninen
U.R. Plåt & Smide AB

“Mycket givande kurs med pedagogiska kursledare.”

John Nordin
SBS Specialbetong Sverige

“Otroligt givande och kul”!

Lars Söderström
Siljanschakt AB

“Det var den bästa kurs vi gått! Marcus var värd varenda spänn! Nu ser vi verkligen fram emot fördjupningskursen.”

Helena Mindedal
Raksystems Dry-IT AB

”Föreläsaren Carola är pedagogisk och tydlig. Hon disponerade tiden bra och var entusiasmerande i ämnet. Hon fördelade ordet på ett bra sätt så att ALLA kom till tals. Kursen passar väldigt bra om man är skyddsombud”.

Kenny Löfström
Tyresöbyggarna AB

”LOU kursen har gett mig en större förståelse för praxis samt vad man behöver ta i beaktning vid denna typ av upphandlingar/anbud. Föreläsaren var engagerad, väldigt erfaren och tydlig men även lättsam och underhållande”.

Fredrik Solberg, Arbetschef
KvalitetsBygg R AB

”Jag rekommenderar utbildningen för alla som arbetar i en ledande roll, oavsett om du är arbetsledare för ett lag på ett mindre företag eller om du arbetar som arbetschef på ett större bolag. Under kursdagarna uppstod många intressanta diskussioner mellan deltagarna och föreläsaren, vilket gjorde att man fick tänka över sina argument och sitt vardagliga beteende både en och två gånger”.

John Thorsell, VD
Haga ROT Service AB

“Vi tycker Byggakademin är bra. Det är ett av få företag som möter upp våra behov och anpassar utbildningen till att vi är ett rivningsföretag och inte ett traditionellt byggföretag. Den nya kunskapen ökar säkerheten hos mina anställda. Medarbetarna som gått kurs hos Byggakademin blir tryggare i sin roll och formas till vassare arbetsledare”.

Mattias Lägermo, VD
Mattias Bygg AB

”Kursdeltagarna tackar Anders Kinding med blommor för en mycket bra utbildning”.

Frederic Vermeulen
KVS Glas & Byggteknik AB

”Vi är mycket nöjda med kursen, vi jobbar på helt annat sätt de senaste 2 månaderna, och det har verkligen gett resultat. Jag kommer utan tvekan sända fler på denna kurs.”

Madeleine Samuelsson
Zengun AB

”Den viktigaste kunskapen jag tagit till mig är vikten av att läsa avtal mellan parter så man vet vad för arbeten entreprenören åtagit sig och därmed minimera risken att få ÄTA”.

Några av våra kunder

AB Grytnäs Gräv

Allbygg i Höganäs AB

Andersson Company Byggnads AB

Asplunds Bygg AB

BAB bygg AB

BDX

Bernin Bygg AB

BESAB AB

Billström Riemer

Brixly

Andersson Bygg AB

BITE

Boliden

Botrygg AB

Byggconstruct

Byggnadsfirman Otto Magnusson AB

Byggnadsingenjör Nils Skoglund AB

Byggprojekt i Dalarna AB

Centerlöf och Holmberg AB

Cobab Sverige AB

Dayspring Göteborg AB

Dynacon Construction AB

EA Gruppen AB

Erlandsson Bygg AB

F O Peterson & Söner Byggnads AB

Frijo

G Elektriska i Mölnlycke AB

Gatu och Väg Väst AB

Gevab Bygg AB

GK Rör AB

Golvet Göteborg AB

Gotlandsbyggen AB

Göteborg Mark och Betong Entreprenad AB

Göteborgs Stad

Haga Rot AB

 

 

Hent 

Hovet

Huddinge kommun

Håkan Zillén Bygg AB

Häv & Gräv i Östergötland AB

Ikano Bostad AB

ISAB Group AB

IUC Syd AB

Ivar Celander AB

Jurk Service AB

JVAB

K21 Entreprenad AB

Kanonaden Entreprenad AB

Kvalitétsbygg R AB

KVS Glas & Byggteknik AB

Kålltorps Bygg AB

Lamendo

Leeman Entreprenad AB

Libergs

Lindbäcks

LJ Mark & Anläggningar AB

LKAB

Lödde Plåt AB

Malmö stad

Mattias Lägermo Bygg & Snickeri AB

Metrolit

Mircon Bygg AB

Modexa AB

MTA Bygg & Anläggning

Nacka Bygg

Nacka Kommun

NCC

NCC Sverige AB

Nordex Sverige AB

NYAB AB

Nåiden

Peab Sverige AB

Proline AB

Rejlers Sverige AB

Rekab

Renova

RO-Gruppen i Göteborg

SCA

Schakt Miljö Sverige AB

Selbergs Entreprenad i Umeå AB

SH Bygg AB

Sigma Civil AB

Skandia Fastigheter AB

SkanskaAB

Skellefteå kommun

Stockholm Vatten & Avfall

Subbtera SBT

Svea Renewable Solar AB

Sveab

Svenska Dmix AB

Svevia AB

Tuve Bygg AB

Tyrèns AB

Umeå kommun

Uppsala Vatten & Avfall AB

Veolia Sweden AB

Waade

Wallenstam AB

WH Bolagen Sverige AB

Wingårdh och Medarbetare AB

Wästbygg AB

Xervon

YIT