Företagsanpassade kurser

- Vi anpassar Era kurser efter Ert företags behov

(5/5 25st recensioner)
Daniel Hellblom
BAS-P och BAS-U Byggarbetsmiljösamordnare

“Gjorde BAS-U och BAS-P för Byggakademin och vår kursledare Fredrik Brandberg gjorde dessa tre dagarna väldigt intressanta. Stort tack för denna kursen 🙏👍😊 Kan varmt rekommendera detta upplägg 👍👍”

 

John Glommen
Bröderna Anderssons Måleri AB
Arbetsledarutbildning I

“Jag vill tacka för en mycket utvecklande kurs och jag har tagit in mycket av det vi lärde oss under utbildningen i företaget. Framför allt den personliga effektiviteten”

John Glommen
Bröderna Anderssons Måleri AB
BAS-P och BAS-U Byggarbetsmiljösamordnare

”Kursen kommer hjälpa oss förbättra vårt arbetsmiljöarbete”

John Glommen
AB Bröderna Andersson måleri
Byggakademin Leadership Program

”Jag har fokuserat på att gå utbildningar som handlar om hur man motiverar personal och detta har varit givande i form av min roll som ägare till företaget. Jag kan starkt rekommendera Byggakademin då de alltid har engagerade föreläsare som har hög kompetens inom sina specifika områden samt att utbildningarna består av både teori och praktiska övningar. Jag kommer att fortsätta att använda mig utav Byggakademin för mig och mina anställda.”

Elisabeth Norling
Akademiska hus
Praktiskt ledarskap

”Mycket bra utbildning med praktiska, handfasta och smarta tips att applicera på sitt ledarskap.”

Dennis Engström
Erikssonsplåt & Kopparslageri AB
Entreprenadjuridik Fördjupning

”Utmärkt föreläsare. ÄTA delen var mycket värdefull och jag har fått mer kunskap vad gäller entreprenadformer och hur man ska jobba utifrån dessa”

Skräddarsydda kurser för ditt företag efter ert behov.

Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.

Föreläsarna till de interna utbildningarna är desamma som till våra öppna kurser. De har djup fackkunskap och dessutom stor erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen. Ni kan välja att genomföra kursen i våra lokaler i Saltsjöbaden utanför Stockholm, i era egna lokaler oavsett var ni befinner er eller streamat online.

Vår erfarenhet av internutbildningar är att de ger bra diskussioner om hur man på företaget vill att de anställda ska arbeta baserat på företagsinterna system och mallar samt företagskultur. Anställda från olika enheter får chansen att lära känna varandra vilket möjliggör bättre samarbete i framtiden och även höjer vi-känslan i företaget.

Vi anpassar våra utbildningar pedagogiskt med hjälp av så kallad blended learning där delar av utbildningen genomförs med kortare filmsekvenser vilket passar för mer grundläggande kunskap. Blended learning innebär även att deltagarna får instruktioner eller inläsning av faktatexter med interaktiva frågor via webben.

Alla våra utbildningar går att beställa som företagsinterna utbildningar. Vi erbjuder även Bf9k – internutbildning i ert KMA-system.