Företagsanpassade kurser

- Vi anpassar Era kurser efter Ert företags behov

(5/5 37st recensioner)
Jonas Vidmark
Skellefteå Måleri och Golv AB
Ansvarig målare

“Kursen var bra, skulle lätt kunna vara dubbelt så lång och mer ingående”

Jonas Fredriksson
KG Fredriksson Måleri AB
Ansvarig målare

“Tack för en väldigt givande kurs.  Jättebra information, tydlig föreläsare”

Jens Kristell
Flatås Måleri
Ansvarig målare

“Jag är supernöjd med både utbildning och föreläsare Rosanna Willers”

Jenny Danielsson
AFRY AB
Bygg- och projektledning i praktiken

”Föreläsaren Håkan Larsson på Bygg- och projektledarutbildningen får alla stjärnor han kan få. Jag kan verkligen rekommendera kursen både för dig som är ny i rollen och även för dig som har några år på nacken som bygg- och projektledare och som vill fräscha upp dina kunskaper. Kursen gav en bra överblick av bygg- och projektledarens roll och utmaningar. Gruppövningarna var extra bra med diskussioner både från husbyggar- och infrastruktursidan. Håkan var bra på att entusiasmera och att besvara de frågor som kom upp med exempel från verkliga livet.”

Alexander Ljung
Ikano bostad
Förhandlingsteknik

“Kursledaren Anders har varit exemplarisk”

Walid Jweda
Huddinge kommun
Geoteknik grundkurs

“Lärorik kurs och professionell föreläsare. Tack Leif!”

Skräddarsydda kurser för ditt företag efter ert behov.

Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.

Föreläsarna till de interna utbildningarna är desamma som till våra öppna kurser. De har djup fackkunskap och dessutom stor erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen. Ni kan välja att genomföra kursen i våra lokaler i Saltsjöbaden utanför Stockholm, i era egna lokaler oavsett var ni befinner er eller streamat online.

Vår erfarenhet av internutbildningar är att de ger bra diskussioner om hur man på företaget vill att de anställda ska arbeta baserat på företagsinterna system och mallar samt företagskultur. Anställda från olika enheter får chansen att lära känna varandra vilket möjliggör bättre samarbete i framtiden och även höjer vi-känslan i företaget.

Vi anpassar våra utbildningar pedagogiskt med hjälp av så kallad blended learning där delar av utbildningen genomförs med kortare filmsekvenser vilket passar för mer grundläggande kunskap. Blended learning innebär även att deltagarna får instruktioner eller inläsning av faktatexter med interaktiva frågor via webben.

Alla våra utbildningar går att beställa som företagsinterna utbildningar. Vi erbjuder även Bf9k – internutbildning i ert KMA-system.