Företagsanpassade kurser

- Vi anpassar Era kurser efter Ert företags behov

(5/5 8st recensioner)
Lars Söderström
Siljanschakt AB
Entreprenadjuridik Grundkurs

“Det var den bästa kurs vi gått! Marcus var värd varenda spänn! Nu ser vi verkligen fram emot fördjupningskursen.”

Helena Mindedal
Raksystems Dry-IT AB
Bättre Arbetsmiljö – BAM för Byggsektorn

”Föreläsaren Carola är pedagogisk och tydlig. Hon disponerade tiden bra och var entusiasmerande i ämnet. Hon fördelade ordet på ett bra sätt så att ALLA kom till tals. Kursen passar väldigt bra om man är skyddsombud”.

Kenny Löfström
Tyresöbyggarna AB
LOU för byggsektorn

”LOU kursen har gett mig en större förståelse för praxis samt vad man behöver ta i beaktning vid denna typ av upphandlingar/anbud. Föreläsaren var engagerad, väldigt erfaren och tydlig men även lättsam och underhållande”.

Fredrik Solberg, Arbetschef
KvalitetsBygg R AB
Praktiskt ledarskap

”Jag rekommenderar utbildningen för alla som arbetar i en ledande roll, oavsett om du är arbetsledare för ett lag på ett mindre företag eller om du arbetar som arbetschef på ett större bolag. Under kursdagarna uppstod många intressanta diskussioner mellan deltagarna och föreläsaren, vilket gjorde att man fick tänka över sina argument och sitt vardagliga beteende både en och två gånger”.

John Thorsell, VD
Haga ROT Service AB
Byggakademin Leadership Program

“Vi tycker Byggakademin är bra. Det är ett av få företag som möter upp våra behov och anpassar utbildningen till att vi är ett rivningsföretag och inte ett traditionellt byggföretag. Den nya kunskapen ökar säkerheten hos mina anställda. Medarbetarna som gått kurs hos Byggakademin blir tryggare i sin roll och formas till vassare arbetsledare”.

Mattias Lägermo, VD
Mattias Bygg AB
Byggakademin Leadership Program

”Kursdeltagarna tackar Anders Kinding med blommor för en mycket bra utbildning”.

Skräddarsydda kurser för ditt företag efter ert behov.

Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.

Föreläsarna till de interna utbildningarna är desamma som till våra öppna kurser. De har djup fackkunskap och dessutom stor erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen. Ni kan välja att genomföra kursen i våra lokaler i Saltsjöbaden utanför Stockholm, i era egna lokaler oavsett var ni befinner er eller streamat online.

Vår erfarenhet av internutbildningar är att de ger bra diskussioner om hur man på företaget vill att de anställda ska arbeta baserat på företagsinterna system och mallar samt företagskultur. Anställda från olika enheter får chansen att lära känna varandra vilket möjliggör bättre samarbete i framtiden och även höjer vi-känslan i företaget.

Vi anpassar våra utbildningar pedagogiskt med hjälp av så kallad blended learning där delar av utbildningen genomförs med kortare filmsekvenser vilket passar för mer grundläggande kunskap. Blended learning innebär även att deltagarna får instruktioner eller inläsning av faktatexter med interaktiva frågor via webben.

Alla våra utbildningar går att beställa som företagsinterna utbildningar. Vi erbjuder även Bf9k – internutbildning i ert KMA-system.