Malmö - aktuella kurser

- Kurserna hålls i centralt belägna lokaler som är ljusa & fräscha

Välkommen till Byggakademin i Malmö!

Malmö är Sveriges tredje största tätort och Nordens sjätte största med omkring 300 000 invånare med närhet både till Danmark och resten av Europa. Här hittar du Turning Torso som är Sveriges och Nordens högsta skyskrapa. Många av Byggakademins byggkurser och utbildningar hålls i centrala Malmö. Du kommer enkelt hit från Lund, Helsingborg, Kristianstad och Halmstad.

Byggakademin är ett familjeföretag med mål att leverera den bästa utbildningen för all i byggsektorn. Hos oss får du mer än bara kunskap. När du går från oss ska du känna att du kan förändra och utveckla dig själv, ditt arbetssätt och ditt företag.

Företagsanpassade kurser

Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.

Kurslokaler centralt i Malmö

Våra kurser i Malmö hålls i trevliga lokaler med centralt läge. På morgonen får du läckra smörgåsar med nybryggt kaffe. Till lunch bjuder vi på god och vällagad mat intill kurslokalen. Under eftermiddagen får du fika med nybakat.

Blended Learning

Vi arbetar med blended learning vilket innebär att du kan förbereda dig inför kursstart med introduktionsfilmer och instuderingsfrågor på nätet.

Kontakt

Klicka på den kurs du är intresserad av för att få veta mera om innehåll, pris och datum. Hör av dig till oss om det är någon kurs du saknar i din stad. Kontakt

För mer information boka en telefontid med rådgivare Thomas Kellner via den här länken

Aktuella kurser i Malmö

23 - 24 okt Malmö
2 dagar, 08:00 - 15:30
Platser kvar
26 - 27 okt Malmö
2 dagar, 08:30 - 16:00
Platser kvar
07 - 22 nov Malmö
6 dagar
Platser kvar
14 - 15 nov Malmö
2 dagar, 08:30 - 16:00
Platser kvar
17 nov Malmö
1 dag
Platser kvar
21 - 22 nov Malmö
2 dagar, 08:00 - 16:00
Platser kvar
06 - 07 dec Malmö
2 dagar, 08:30 - 16:00
Platser kvar