Vi som jobbar här

- det är vi som är Byggakademin

Anna ny bild Misovi590

Anna Bley

VD, Rektor

Show
Anna Bley är VD, delägare och grundare av Byggakademin. Anna är rektor och ansvarar för kursplanering och utveckling av nya kurser och är även en av våra mest populära lärare. Anna tar hand om våra kunder i Skåne och södra Sverige och svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Hon tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in! Anna är i grunden Civilingenjör från KTH, Väg och Vatten och har gått Civilingenjörsprogram på Handelshögskolan. Anna är även delägare i ett fastighetsbolag, Åre Duvedfastigheter, samt i ett fastighetsskötarbolag, Finab, med verksamhet i Stockholm och Nyköping. Anna har tidigare arbetat på NCC och Skanska med olika produktionsnära befattningar såsom arbetsledare, kalkylator, inköpare, PC och AC men också som ansvarig för olika utvecklingsprojekt på bolags- och koncernnivå som till exempel genomförande av målstyrda grupper, framtagnings av ledningssystem och genomförande av olika utbildningar som tex ritningsläsning och ledarskapsutbildningar. Ta gärna kontakt med Anna om du har specifika frågor om en kurs eller har önskemål om en ny kurs.
Visa mer
Lenadec23webben

Lena Lilja

Kompetensrådgivare och ansvarig säljare

Show
Lena Lilja tar hand om våra kunder i Västra Götaland, Jönköping och Halland och svarar gärna på dina frågor eller funderingar allt från en specifik fråga om våra kurser till att rådgöra vilka kurser en viss befattning bör ha eller hur du kan arbeta med kompetensinventering och utbildningsplaner. Om du vill anmäla dig till en kurs och föredrar telefonen är du varmt välkommen att ringa Lena!
Visa mer
Jimmy vinter hemsida

Jimmy Bräck

Kompetensrådgivare och ansvarig säljare

Show
Jimmy Bräck tar hand om våra kunder i Stockholm och Uppsala och svarar gärna på dina frågor eller funderingar allt från en specifik fråga om våra kurser till att rådgöra vilka kurser en viss befattning bör ha eller hur du kan arbeta med kompetensinventering och utbildningsplaner. Om du vill anmäla dig till en kurs och föredrar telefonen är du varmt välkommen att ringa Jimmy!
Visa mer
Mirjadec23webben

Mirja Claesson

Kompetensrådgivare och ansvarig säljare

Show
Mirja Claesson tar hand om våra kunder i norra och mellersta Sverige och svarar gärna på dina frågor eller funderingar allt från en specifik fråga om våra kurser till att rådgöra vilka kurser en viss befattning bör ha eller hur du kan arbeta med kompetensinventering och utbildningsplaner. Om du vill anmäla dig till en kurs och föredrar telefonen är du varmt välkommen att ringa Mirja!
Visa mer
Jeanette dec 23webben

Jeanette Pettersson

Kompetensrådgivare och ansvarig säljare

Show
Jeanette Pettersson tar hand om våra kunder i Stockholm och Uppsala och svarar gärna på dina frågor eller funderingar allt från en specifik fråga om våra kurser till att rådgöra vilka kurser en viss befattning bör ha eller hur du kan arbeta med kompetensinventering och utbildningsplaner. Om du vill anmäla dig till en kurs och föredrar telefonen är du varmt välkommen att ringa Jeanette!
Visa mer
katrindec23webben

Katrin Lepp

Kurskoordinator

Show
Katrin Lepp är vår kurskoordinator. Har du frågor angående din kursanmälan går det alltid bra att kontakta Katrin som gärna svarar på dina frågor eller funderingar.
Visa mer
Sofia2web

Sofia Söderqvist

Marknadsansvarig

Show
Sofia Söderqvist är marknadsansvarig på Byggakademin.
Visa mer