Umeå - aktuella kurser

- Vi arrangerar skräddarsydda kurser

Välkommen till Byggakademin i Umeå!

Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är Norrlands största stad, ett kulturcentrum som var europeisk kulturhuvudstad 2014.

Byggakademin är ett familjeföretag med mål att leverera den bästa utbildningen för alla i byggsektorn. Hos oss får du mer än bara kunskap. När du går från oss ska du känna att du kan förändra och utveckla dig själv, ditt arbetssätt och ditt företag.

Referens

”Arbetsledarutbildningen hos Byggakademin har hjälpt mig bli mer konstruktiv i mitt arbete”

“Jag fick framför allt en bättre kännedom om min arbetsroll och hur jag kan bli mer effektiv i mitt dagliga arbete. Genom att analysera mina arbetsuppgifter under en dag fick jag lära mig ett nytt tankesätt hur det går att effektivisera mina arbetsuppgifter. Ett av tipsen vi fick på utbildningen var att i stället för att lägga tid på långa telefonsamtal snabbt komma till kritan och gå vidare för att komma till ett avslut. Utbildningen gav mig också en bra uppdatering inom bland annat AF-delen och hur man ska tänka vad gäller hanteringen av ÄTOR.” På utbildningen blev det många bra och konstruktiva samtal mellan kursdeltagarna som kom från olika delar av byggsektorn. Vi hade en fantastisk föreläsare som var engagerad i vår utveckling och som hade stor erfarenhet från branschen,” Tord Marklund, Produktionschef, Skelleftebygg AB

Företagsanpassade kurser

Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.

Kurslokaler i Umeå

Våra kurser i Umeå hålls  alltid i trevliga lokaler med centralt läge. På morgonen får du läckra smörgåsar med nybryggt kaffe. Till lunch bjuder vi på god och vällagad mat intill kurslokalen. Under eftermiddagen får du fika med nybakat.

Blended Learning

Vi arbetar med blended learning vilket innebär att du kan förbereda dig inför kursstart med introduktionsfilmer och instuderingsfrågor på nätet.

Kontakt

Klicka på den kurs du är intresserad av för att få veta mera om innehåll, pris och datum. Hör av dig till oss om det är någon kurs du saknar i din stad. Kontakt

För mer information boka en telefontid med rådgivare Mirja Claesson via den här länken

Aktuella kurser i Umeå

Umeå - vi erbjuder följande kurser

It seems we can't find what you're looking for.