Konsulter

Vår grundläggande uppfattning är att det berikar en utbildning att ha deltagare med olika roller och som representerar olika sidor i byggsektorn. Det gör att alla kurser är anpassade att spegla innehållet ur flera perspektiv, du lär dig vad du behöver kunna men du får också en förståelse hur en eventuell kollega eller affärspartner kan tänka.

Du som arbetar som konsult kan ju ha olika roller vilket gör att alla kurser kan passa dig allt från entreprenadjuridik, projektstyrning, KMA, teknik och installation till ledarskap. Vi har även några Diplomutbildningar, kanske kan tex Diplomerad Bygg- och byggledare eller Diplomerad Projekteringsledare passa dig!? Vi har även specifika kurser för den som arbetar med besiktningar, Entreprenadbesiktning – juridik och arbetssätt, samt för dig som vill bli eller är kontrollansvarig, Kontrollansvarig enligt PBL. Och det som alltid är bra att kunna för en konsult är förstås ABK 09.

Vill du testa dina kunskaper prova gärna våra quiz eller vill du veta om du har rätt kunskaper utifrån din roll gå igenom vår kompetensanalys.
Har du frågor eller funderingar är det bara att ringa eller mejla oss.

Varmt välkommen att gå kurs hos oss!

Diplomerad Bygg- och projektledare

Diplomerad bygg- och projektledare är utbildningsprogrammet för dig som vill fördjupa dina kunskaper inom bygg- och projektledning. Programmet ger dig de färdigheter du behöver i rollen som kundens bygg- och projektledare med fokus på bygg- och projektledning, arbetsmiljö, teknik och juridik.

Läs mer om kursen »

Diplomerad KMA-samordnare

Prioriterar ditt företag kärnfrågorna kvalitet, miljö och arbetsmiljö? Arbetar du idag med dessa frågor inom i byggsektorn och känner att du vill avancera? Programmet Diplomerad KMA-samordnare ger dig djupare kunskaper inom arbetsmiljöområdet och hjälper dig utveckla din arbetsroll som KMA-samordnare.

Läs mer om kursen »

Diplomerad Ledare

Genom att anmäla dig till utbildningsprogrammet Diplomerad ledare på Byggakademin kommer du att erhålla en gedigen grund för att utveckla dina ledarskapsfärdigheter med praktiskt fokus.

Läs mer om kursen »

Diplomerad Projekteringsledare

Det här är utbildningsprogrammet för dig som strävar efter att axla rollen som projekteringsledare med självförtroende och kompetens. Vårt program är utformat för att ge dig en omfattande och gedigen utbildning inom alla aspekter av projekteringsledning.

Läs mer om kursen »
LOU

LOU – offentlig upphandling för byggsektorn

Utbildningen hjälper dig förstå lagens uppbyggnad, ger dig verktyg samt exempel från rättspraxis vilket kommer ge dig goda grundläggande kunskaper för att genomföra optimala upphandlingar och bli en vinnare både som upphandlare och entreprenör. Vi blandar alltid teori med övningar och många praktiska exempel baserat på rättsfall som anknyter till byggsektorn och med relevanta hänvisningar till standardavtalen och AMA.

Läs mer om kursen »

Praktiskt ledarskap I – att leda andra mer effektivt

Kursen Praktiskt Ledarskap I rustar dig med de viktiga verktygen du behöver för att bygga en “verkstad” av dina nya kunskaper som du har förvärvat. Kursen är utformad för att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter som chef och ledare genom att erbjuda en kombination av teoretisk kunskap, användbara tips och praktiska råd för att stärka din ledarroll.

Läs mer om kursen »
Projektledning

Projektledning

Behöver du utveckla din projektledarroll? Utbildningen ger dig en övergripande förståelse för hur ett projekt ska drivas och varför det är viktigt att förstå dina uppgifter, ansvar och befogenheter.

Läs mer om kursen »