Byggakademin Appen

- Ett steg i den digitala utvecklingen

Med appen är kursdokumentationen alltid tillgänglig för våra kursdeltagare oavsett tid och rum, via din mobil eller dator. Det går enkelt att ladda ner material från appen som till exempel mallar och hjälpmedel för att anpassa materialet till det egna företaget och förstås skriva ut efter behov.

Appen skapar ett mervärde tack vare ny teknik och interaktiva övningar. Vi arbetar med snabba interaktiva frågor under föreläsningarna, lite mer omfattande quiz, interaktiva gruppövningar och hemuppgifter. Kursdeltagarna och kursledaren kan föra en aktiv dialog med varandra via appen både under och efter utbildningen om man så vill anonymt. Appen bidrar till gemenskap och nya affärsmöjligheter för kursdeltagarna som kan interagera genom att kontakta varandra, dela bilder, ladda ner videos eller länka till annat material. Och till sist Byggakademin appen bidrar till en hållbar miljö.

Inloggning till appen

I din bokningsbekräftelse kommer du att få en länk till kursen du anmält dig till samt en eventkod för inloggning. Du kan antingen logga in via länken på din dator eller via appen på mobilen. Du använder samma eventkod på båda enheterna.

När du loggat in på appen ser du hela kursprogrammet och en detaljerad agenda för kursen. På många av kurserna finns en välkomstfilm från föreläsaren. Du finner även information om vägbeskrivning till kurslokalen samt hur du loggar in till våra streamade kurser. För att du ska komma i gång snabbt och smidigt har vi skapat en lathund för Byggakademin appen som du hittar under fliken information.

Kursledaren lägger ibland ut hemläxor på appen som kan vara bra att läsa igenom redan innan kursen startar. Du hittar även länkar till nyttiga websidor så att du kan förbereda dig inför kursen på bästa sätt. På appen finner du kurspresentationen, en deltagarlista samt en dialogruta där kursledaren lägger ut allt från frågesporter, QUIZ till frågor om dina förväntningar på kursen.

Vi hoppas att appen kommer hjälpa dig att förbereda dig inför kursen och att du kommer uppskatta alla de fördelar som appen möjliggör när du går kurs hos oss.

Varmt välkommen att logga in!