UE

Vår grundläggande uppfattning är att det berikar en utbildning att ha deltagare med olika roller och som representerar olika sidor i byggsektorn. Det gör att alla kurser är anpassade att spegla innehållet ur flera perspektiv, du lär dig vad du behöver kunna men du får också en förståelse hur en eventuell kollega eller affärspartner kan tänka.

Du som arbetar som underentreprenör inom byggsektorn kommer att ha nytta av kunskaperna på många av våra kurser inom projektstyrning, KMA, teknik och installation, juridik och chef, ekonomi och ledarskap. Det som sticker ut och är mer specifikt för underentreprenörer är bla våra kurser Ansvarig Målare och Ansvarig hantverkare.

Vill du testa dina kunskaper prova gärna våra quiz eller vill du veta om du har rätt kunskaper utifrån din roll gå igenom vår kompetensanalys.

Har du frågor eller funderingar är det bara att ringa eller mejla oss.

Varmt välkommen att gå kurs hos oss!

Diplomerad KMA-samordnare

Prioriterar ditt företag kärnfrågorna kvalitet, miljö och arbetsmiljö? Arbetar du idag med dessa frågor inom i byggsektorn och känner att du vill avancera? Programmet Diplomerad KMA-samordnare ger dig djupare kunskaper inom arbetsmiljöområdet och hjälper dig utveckla din arbetsroll som KMA-samordnare.

Läs mer om kursen »

Diplomerad Ledare

Genom att anmäla dig till utbildningsprogrammet Diplomerad ledare på Byggakademin kommer du att erhålla en gedigen grund för att utveckla dina ledarskapsfärdigheter med praktiskt fokus.

Läs mer om kursen »

Diplomerad Platschef

Utbildningsprogrammet Diplomerad Platschef passar dig som vill fördjupa dina kunskaper för att kunna ta ett helhetsansvar för bygg- eller anläggningsprojekt. Programmet Diplomerad Platschef ger dig de färdigheter du behöver för att axla rollen som platschef med fokus på ledarskap och styrning, ekonomi och juridik.

Läs mer om kursen »

Praktiskt ledarskap I – att leda andra mer effektivt

Kursen Praktiskt Ledarskap I rustar dig med de viktiga verktygen du behöver för att bygga en “verkstad” av dina nya kunskaper som du har förvärvat. Kursen är utformad för att hjälpa dig att utveckla dina färdigheter som chef och ledare genom att erbjuda en kombination av teoretisk kunskap, användbara tips och praktiska råd för att stärka din ledarroll.

Läs mer om kursen »
Projektledning

Projektledning

Behöver du utveckla din projektledarroll? Utbildningen ger dig en övergripande förståelse för hur ett projekt ska drivas och varför det är viktigt att förstå dina uppgifter, ansvar och befogenheter.

Läs mer om kursen »