Linköping - aktuella kurser

- Här håller vi kurser i ljusa & fina lokaler som ligger centralt

Välkommen till Byggakademin i Linköping!

Universitetsstaden Linköping belägen centralt i Linköpings kommun på Östgötaslätten. Till Linköping kommer du enkelt med tåg, bil, flyg eller buss.

Byggakademin är ett familjeföretag med mål att leverera den bästa utbildningen för byggsektorn. Hos oss får du mer än bara kunskap. När du går från oss ska du känna att du kan förändra och utveckla dig själv, ditt arbetssätt och ditt företag. Vi utbildar alla i byggsektorn och håller kurser inom följande områden: Projektstyrning, Arbetsmiljö, miljö och kvalitet, Teknik och installation, Juridik samt chef, ekonomi och ledarskap.

Företagsanpassade kurser
Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.

Kurslokaler i Linköping
Våra kurser i Linköping hålls i trevliga lokaler med centralt läge. På morgonen får du läckra smörgåsar med nybryggt kaffe. Till lunch bjuder vi på god och vällagad mat intill kurslokalen. Under eftermiddagen får du fika med nybakat.

Blended Learning
Vi arbetar med blended learning vilket innebär att du kan förbereda dig inför kursstart med introduktionsfilmer och instuderingsfrågor på nätet.

Kontakt
Klicka på den kurs du är intresserad av för att få veta mera om innehåll, pris och datum. Hör av dig till oss om det är någon kurs du saknar i din stad. Kontakt

För mer information boka en telefontid med rådgivare Mirja Claesson via den här länken

Aktuella kurser i Linköping

Linköping - vi erbjuder följande kurser

It seems we can't find what you're looking for.