Uppsala - aktuella kurser

- skräddarsydda kurser för byggsektorn

Välkommen till Byggakademin i Uppsala!

Uppsala är Sveriges fjärde största tätort med en befolkning på 149 245 invånare och en av våra stora studentstäder. Byggakademin håller kurser vid infarten till Uppsala. Kommunikationerna till Uppsala är mycket bra med närhet till Arlanda. Du tar dig enkelt hit med bil, tåg eller buss. Några intressanta ställen att besöka är Uppsala domkyrka, Uppsala slott, Botaniska trädgården, Linnemuseet och Universitetshuset.

Byggakademin är ett familjeföretag med mål att leverera den bästa utbildningen för alla i byggsektorn. Hos oss får du mer än bara kunskap. När du går från oss ska du känna att du kan förändra och utveckla dig själv, ditt arbetssätt och ditt företag.

Företagsanpassade kurser
Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.

Kurslokaler i Uppsala
Våra kurser i Uppsala hålls i trevliga lokaler med centralt läge. På morgonen får du läckra smörgåsar med nybryggt kaffe. Till lunch bjuder vi på god och vällagad mat intill kurslokalen. Under eftermiddagen får du fika med nybakat.

Blended Learning
Vi arbetar med blended learning vilket innebär att du kan förbereda dig inför kursstart med introduktionsfilmer och instuderingsfrågor på nätet.

Kontakt
Klicka på den kurs du är intresserad av för att få veta mera om innehåll, pris och datum. Hör av dig till oss om det är någon kurs du saknar i din stad. Kontakt

För mer information boka en telefontid med rådgivare Jimmy Bräck via den här länken

Aktuella kurser i Uppsala

Uppsala - vi erbjuder följande kurser

It seems we can't find what you're looking for.