Skellefteå - aktuella kurser

- Kurserna hålls centralt i trevliga lokaler

Välkommen till Byggakademin i Skellefteå!
Skellefteå ligger i Västerbottens län där E4:an möter Skellefteälven. Byggakademin håller vissa utbildningar i Skellefteå. Enklast tar du dig hit via E4:an som passerar centrum. Flygplatsen ligger bara 15 km från centrum.

Byggakademin är ett familjeföretag med mål att leverera den bästa utbildningen för alla i byggsektorn. Hos oss får du mer än bara kunskap. När du går från oss ska du känna att du kan förändra och utveckla dig själv, ditt arbetssätt och ditt företag.

Företagsanpassade kurser

Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.

Kurslokaler centralt i Skellefteå

Våra kurser i Skellefteå hålls i trevliga lokaler med centralt läge. På morgonen får du läckra smörgåsar med nybryggt kaffe. Till lunch bjuder vi på god och vällagad mat intill kurslokalen. Under eftermiddagen får du fika med nybakat.

Blended Learning

Vi arbetar med blended learning vilket innebär att du kan förbereda dig inför kursstart med introduktionsfilmer och instuderingsfrågor på nätet.

Kontakt

Klicka på den kurs du är intresserad av för att få veta mera om innehåll, pris och datum. Hör av dig till oss om det är någon kurs du saknar i din stad. Kontakt
För mer information boka en telefontid med rådgivare Mirja Claesson via den här länken

Aktuella kurser i Skellefteå

09 okt Skellefteå
1 dag
Platser kvar
12 - 27 nov Skellefteå
6 dagar
Platser kvar