Undvik de vanligaste misstagen i projektledning!

Att driva ett projekt framgångsrikt kräver inte bara kunskap om processen utan också förmågan att undvika vanliga fallgropar. Här är några nyckelfrågor och insikter som kan hjälpa dig att hålla dina projekt på rätt spår:

  • Förståelse för projektledning: Projektledning handlar om att navigera genom olika faser, från förberedelse till avslutning, med tydliga mål och roller för alla inblandade.
  • Effektiva styrmetoder: Genom att använda rätt verktyg och metoder kan du säkerställa att ditt projekt håller sig på rätt kurs. Detta inkluderar noggrann planering, målstyrning, effektiv kommunikation och noggrann uppföljning av tid, kvalitet och budget.
  • Ledarskap och kommunikation: Som projektledare är det avgörande att kunna kommunicera tydligt och effektivt med alla intressenter. Att vara en lyhörd ledare, att kunna ge och ta feedback samt att kunna motivera och bygga effektiva team är alla viktiga färdigheter.

Byggakademin uppskattar den positiva feedback vi fått från tidigare kursdeltagare som gått vår kurs i Projektledning:

Mycket av utbildningen kommer jag att utnyttja i mitt arbete för att hålla ramen och göra smart planering. Bra med praktiskt grupparbete,” Peter Näslund, Sisab Skolfastigheter i Stockholm AB

Bra och utvecklande kurs. Föreläsning varvat med praktiska övningar i grupp samt enskilt,” Erik Kihlskog, Moabgruppen AB

“Bra föreläsare som fick med alla steg från start till avslut,” Amanda Ferdinandsson, Svevia AB

Stort tack till er som delade era tankar och erfarenheter.

Byggakademin håller kursen Projektledning med start den 11 mars.

För mer information och anmälan

Klicka här! https://byggakademin.com/kurser/projektledning/

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest