Anna Bley

Anna Bley är delägare och grundare av Byggakademin. Anna är rektor och ansvarar för kursplanering och utveckling av nya kurser och är även en av våra mest populära lärare. Anna är i grunden Civilingenjör från KTH, Väg och Vatten och har gått Civilingenjörsprogram på Handelshögskolan. Anna är även delägare i ett fastighetsbolag, Åre Duvedfastigheter, samt i […]

Thomas Kellner

Thomas Kellner tar hand om våra kunder i Skåne och södra Sverige och svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Han tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in!

Lena Lilja

Lena Lilja tar hand om våra kunder i Västra Götaland och Jönköping och svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Hon tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in!

Jimmy Bräck

Jimmy Bräck tar hand om våra kunder i Stockholm och Uppsala och svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Han tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in!

Mirja Claesson

Mirja Claesson tar hand om våra kunder i norra och mellersta Sverige och svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Hon tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in!

Jeanette Pettersson

Jeanette Pettersson tar hand om våra kunder i Stockholm och Uppsala och svarar på alla dina frågor eller funderingar. Hon tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in!

Katrin Lepp

Katrin Lepp är vår kurskoordinator. Har du frågor angående din kursanmälan går det alltid bra att kontakta Katrin som gärna svarar på dina frågor eller funderingar.