Kurser för byggarbetare | byggakademin.com - boka din utbildning online

Byggutbildningar över hela Sverige

– välj själv vilken ort som passar dig bäst

Utbildning & kurser på många orter

Byggakademin håller kurser i GöteborgLinköping/Norrköping, LuleåMalmöStockholm, Uppsala, Skellefteå,  Sundsvall Umeå och Örebro.

Finns vi inte i din stad? Mejla oss på info@byggakademin.com så löser vi det.

I Stockholm är du varmt välkommen till vårt huvudkontor och vackra lokaler i Saltsjöbaden med fantastisk utsikt över havet. Det är lätt att ta sig hit både kommunalt och med bil och det finns gott om parkeringsplatser.

När du kommer på morgonen serverar vi färska smörgåsar och nybryggt kaffe. Till lunch bjuder vi på god och vällagad mat på Skärgårdskrogen Plyms kök & bar som ligger på kajkanten intill kurslokalen. Till fika bjuder vi på söta, hembakade bakverk.

I Göteborg, Linköping/Norrköping, Malmö, Sundsvall, Umeå och Örebro hålls våra kurser alltid i ljusa och centralt belägna kurslokaler. Lokalerna är valda med omsorg för att du ska få vara i inspirerande och härliga miljöer. Besked om adress till kurslokaler ges i god tid innan kursstart.

Bra mat är viktigt för oss. Vi bjuder alltid på nybakade frallor till frukost, god och vällagad lunch och färska, söta bakverk i pauserna.

Har du frågor eller önskemål?

– tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!