Byggutbildning & Kurser för Byggbranschen i Uppsala | Byggakademin.com

Uppsala – aktuella kurser

– skräddarsydda kurser för byggbranschen

VÄLKOMMEN TILL BYGGAKADEMIN I UPPSALA!

Uppsala är Sveriges fjärde största tätort med en befolkning på 149 245 invånare och en av våra stora studentstäder. Byggakademin håller kurser vid infarten till Uppsala. Kommunikationerna till Uppsala är mycket bra med närhet till Arlanda. Du tar dig enkelt hit med bil, tåg eller buss. Några intressanta ställen att besöka är Uppsala domkyrka, Uppsala slott, Botaniska trädgården, Linnemuseet och Universitetshuset.

Byggakademin är ett familjeföretag med mål att leverera den bästa utbildningen för bygg- och anläggningsbranschen. Hos oss får du mer än bara kunskap. När du går från oss ska du känna att du kan förändra och utveckla dig själv, ditt arbetssätt och ditt företag. Vi utbildar alla i byggbranschen och håller kurser inom följande områden: Projektstyrning, Arbetsmiljö, miljö och kvalitet, Teknik och installation, Juridik samt chef, ekonomi och ledarskap.

I Uppsala erbjuder vi:

Våra kurser

Kurser inom Projektstyrning

Kurser inom Arbetsmiljö, miljö och kvalitet

Kurser inom Teknik och installation

Kurser inom Juridik

Kurser inom Chef, ekonomi och ledarskap

Företagsanpassade kurser
Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.
Föreläsarna till de interna utbildningarna är samma som till våra öppna kurser. De har djup fackkunskap och dessutom stor erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen. Ni kan välja att genomföra kursen i våra lokaler eller i era egna lokaler oavsett var ni befinner er.

Kurslokaler i Uppsala
Våra kurser i Uppsala hålls i trevliga lokaler med centralt läge. På morgonen får du läckra smörgåsar med nybryggt kaffe. Till lunch bjuder vi på god och vällagad mat intill kurslokalen. Under eftermiddagen får du fika med nybakat.

Blended Learning
Vi arbetar med blended learning vilket innebär att du kan förbereda dig inför kursstart med introduktionsfilmer och instuderingsfrågor på nätet.

ID06
Byggakademin är ID06 ackrediterade vilket innebär att du har möjlighet att lägga in ditt intyg från kursen Byggarbetsmiljösamordnare BAS-U och BAS-P på ditt ID06 kort.

Kontakt
Klicka på den kurs du är intresserad av för att få veta mera om innehåll, pris och datum. Hör av dig till oss om det är någon kurs du saknar i din stad. Kontakt

Har du frågor eller önskemål?

– tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!