Byggutbildning & Kurser för Byggbranschen i UMEÅ | Byggakademin.com

Umeå – aktuella kurser

– vi arrangerar skräddarsydda kurser

I Umeå genomför vi kurser vid förfrågan och behov.

Umeå, som ofta kallas Björkarnas stad, är Norrlands största stad, ett kulturcentrum som var europeisk kulturhuvudstad 2014.

Byggakademin är ett familjeföretag med mål att leverera den bästa utbildningen för bygg- och anläggningsbranschen. Hos oss får du mer än bara kunskap. När du går från oss ska du känna att du kan förändra och utveckla dig själv, ditt arbetssätt och ditt företag. Vi utbildar alla i byggbranschen och håller kurser inom följande områden: Projektstyrning, Arbetsmiljö, miljö och kvalitet, Teknik och installation, Juridik samt chef, ekonomi och ledarskap.

I Umeå erbjuder vi kursen

Utbildningen omfattar 6 kursdagar uppdelade på olika veckor.

Våra kurser

Kurser inom Projektstyrning

Kurser inom Arbetsmiljö, miljö och kvalitet

Kurser inom Teknik och installation

Kurser inom Juridik

Kurser inom Chef, ekonomi och ledarskap

Kurser inom Projektstyrning

Kurserna ger dig de grundläggande verktygen för att styra och driva ett byggprojekt från förfrågan till avslutat projekt.

Kurser inom Arbetsmiljö, miljö och kvalitet

Vi ger dig kunskapen för att öka miljömedvetenheten och förbättra arbetsmiljön på företaget så att du som chef kan delegera arbetsuppgifter till dina anställda. Du får också lära dig det som behövs för att agera som kontrollansvarig eller kvalitetsansvarig internt.

Kurser inom Teknik och installation

Kurserna ger dig ökad förståelse för tekniken vilket ger dig möjlighet att styra projekt mot bättre kvalitet och kostnadseffektivitet.

Kurser inom Juridik

Du lär dig spelreglerna. Standardavtalen i byggbranschen är inte alltid tydliga och enkla att tolka men med kunskap om bakgrunden till olika bestämmelser och med kompletterande rättsfall som exempel får du betydligt större chans att förstå konsekvenser av olika skrivningar.

Kurser inom Chef, ekonomi och ledarskap

Vi anser att en väl fungerade arbetsplats bygger på ett gott ledarskap där delegering och självständigt arbete är en förutsättning. Vi erbjuder dig som är ledare i dag att utveckla dig inom ledarskap, förhandlingsteknik och ekonomi.

Företagsanpassade kurser

Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.

Föreläsarna till de interna utbildningarna är samma som till våra öppna kurser. De har djup fackkunskap och dessutom stor erfarenhet från bygg- eller anläggningsbranschen. Ni kan välja att genomföra kursen i våra lokaler eller i era egna lokaler oavsett var ni befinner er.

Kurslokaler 

Våra kurser hålls  alltid i trevliga lokaler med centralt läge. På morgonen får du läckra smörgåsar med nybryggt kaffe. Till lunch bjuder vi på god och vällagad mat intill kurslokalen. Under eftermiddagen får du fika med nybakat.

Blended Learning

Vi arbetar med blended learning vilket innebär att du kan förbereda dig inför kursstart med introduktionsfilmer och instuderingsfrågor på nätet.

ID06

Byggakademin är ID06 ackrediterade vilket innebär att du har möjlighet att lägga in ditt intyg från kursen Byggarbetsmiljösamordnare BAS-U  och BAS-P på ditt ID06 kort.

Hör gärna av dig för mer information. Kontakt

Välkommen till Umeå!

Har du frågor eller önskemål?

– tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!