Spännande Nyheter från Byggakademin!

Vi är glada över att meddela att vi har påbörjat ett samarbete tillsammans med Safe at Site för att introducera två helt nya Virtual Reality-kurser inom områdena kvartsdamm och fallskydd.

Virtual Reality (VR) har verkligen revolutionerat hur vi lär oss och upplever olika ämnen. Med VR kan du nu dyka rakt in i ämnet på ett sätt som aldrig tidigare varit möjligt.

Kan du föreställa dig att simma bland kvartsdammpartiklar medan du lär dig om dess spridning? Detta är verklighet tack vare VR-tekniken! Med hjälp av en joystick, ett par hörlurar och VR-glasögon kommer du att ta del av en otroligt visuell och interaktiv upplevelse.

Anna Bley, VD på Byggakademin, uttryckte sin entusiasm med följande ord: “Jag anser att det är ett mycket effektivt sätt att lära sig eftersom du kan skärma av och fokusera helt på det du lär dig via din VR-upplevelse.

Vi är övertygade om att dessa kurser kommer att förändra hur vi närmar oss utbildning inom byggsektorn. Ta steget in i framtiden med oss och utforska de oändliga möjligheterna med VR.

Är du redo att ta på dig dina VR-glasögon och dyka in i en spännande värld av kunskap? Nu har du möjlighet att anmäla dig till kurserna. Låt oss tillsammans bygga en bättre framtid för säkerhet och utbildning!

Virtual Reality-kurserna inom kvartsdamm och fallskydd erbjuds som internutbildningar. Ring eller mejla oss om du vill boka in en kurs. 010-2281555 eller info@byggakademin.com

Vi erbjuder även VR-upplevelsen som en del av följande utbildningar:

BAS-P och BAS-U Byggarbetsmiljösamordnare

Bättre arbetsmiljö BAM – för byggsektorn

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest