Nya kursen Ansvarig hantverkare ger dig verktyg för att planera och strukturera ditt administrativa arbete

Enligt Rosanna Willers, föreläsare på Byggakademins nya kurs Ansvarig hantverkare, är vikten av att planera och att planeringen sker strukturerat avgörande för att lyckas i bygg- och anläggningsprojekt.

Du som är yrkesarbetare och även du som har administrativa arbetsuppgifter som till exempel att planera och leda andras arbete har nytta av att gå kursen Ansvarig hantverkare.

Fördelarna för dig som är yrkesarbetare och som har gått kursen är att du får förståelse för den administrativa delen av byggprocessen. Du får verktyg och hjälpmedel för att planera och strukturera ditt administrativa arbete.

Kursen Ansvarig hantverkare är bra att gå för att du som är yrkesarbetare får bättre förståelse för din roll som ansvarig hantverkare och för att du också får förståelse för byggprocessen och verktyg för att hantera den. Det kommer att bli det lättare att få tiden att räcka till och känna att ni följer planen istället för att släcka bränder.

Citat från kursdeltagare efter kursen Ansvarig hantverkare

”Jag kommer ha väldigt stor nytta av kursen då jag dagligen stöter på allt som kursen handlar om”. ”Jag tycker allt var väldigt bra. Det känns bra att få mer inblick i alla avsnitten så jag vet vad jag ska tänka på själv och vad jag kan ställa för krav på min arbetsgivare”. “Jag rekommenderar starkt denna kurs om du vill lära dig mer om de olika avsnitten och om du vill lära dig hur du ska få strukturerade, välplanerade och fungerande projekt där alla kan samarbeta och ha samma mål”.
Indra Lugn, Metrolit Byggnads AB.

”Helhetsbilden har blivit bättre”. ”Jag har fått förberedelse och insikt av vad det innebär att vara arbetsledare”. “Jag kan rekommendera kursen. Bra upplägg. Pedagogiskt”.
Hans Fryklund, Metrolit Byggnads AB.

”Nyttan med kursen är att få en tydligare helhetsbild av mina arbetsuppgifter och bli effektivare samt få en bättre helhetsbild av vad som krävs av mig”. “Jag kan rekommendera kursen. Bra upplägg och bra kursledare”.
Christoffer Callmar, JMW Bygg & Fastighets AB.

Läs mer och Boka kursen

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest