Nu lanserar vi hösten 2021 års kurser

Utbilda dig var du vill. Streamat online eller i våra klassrum.

För oss har utbildning och utveckling alltid varit viktigt. Vi vill göra det enkelt för dig att fortsätta utvecklas och utbildas. Därför fortsätter vi hålla både platsbundna och streamade distansutbildningar under hösten. För dig som inte kan eller har möjlighet att komma till kurslokalen innebär detta en ny möjlighet att få utbildas och träffa alla våra experter streamat online.

Byggakademin erbjuder öppna och kundanpassade kurser för alla inom byggsektorn i Sverige både på plats och streamat online. Våra fysiska kursorter är Malmö, Göteborg, Stockholm, Linköping, Uppsala, Umeå och nytt för hösten – Östersund.

Boka direkt online eller ring oss så hjälper vi dig.

Vi erbjuder kurser inom

  • Projektstyrning
  • Arbetsmiljö, miljö och kvalitet
  • Teknik och installation
  • Juridik
  • Chef, ekonomi och ledarskap

Så lyckas du i dina projekt

För att sticka ut i konkurrensen behöver du rätt kompetens och utbildning. Vi hjälper dig att fylla de kompetensbehov du behöver för att utvecklas och lyckas i dina projekt.

Branschens bästa kursledare

Våra kursledare är de bästa i branschen. De håller en hög nivå både på de platsbundna såväl som på de streamade onlinekurserna. De är branschkunniga och delar gärna med sig av sina erfarenheter.

Blended learning och grupparbeten

Byggakademin använder sig av en kursapplikation med digital kursdokumentation som medger blended learning. Det innebär att du alltid har kursmaterialet tillgängligt oavsett tid och rum. Både på de platsbundna och de streamade kurserna arbetar vi med frågor, ibland lite mer omfattande quiz eller grupparbeten.

100 % nöjdhetsgaranti

  • Om du efter våra streamade utbildningar känner att du även skulle vilja delta vid ett fysiskt utbildningstillfälle är du välkommen att göra det inom ett år från ditt bokningstillfälle och då endast mot en konferensavgift.
  • För din trygghet erbjuder Byggakademin möjligheten att omboka din kurs fram till 2 veckor innan kursstart kostnadsfritt. Önskar du boka om kursen senare än 2 veckor innan kursstart utgår en konferensavgift.
  • Fram till 4 veckor innan kursstart har du möjlighet att helt kostnadsfritt avboka kursen.
  • Vid sjukdom har du möjlighet att flytta till ett annat kurstillfälle endast mot en eventuell konferensavgift.

Läs mer om våra om- och avbokningsregler.

Varmt välkommen på kurs.

Anna Bley

Rektor

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest