Med anledning av Coronaviruset covid-19 tillämpar Byggakademin följande riktlinjer

Med anledning av den ökade spridningen av Coronaviruset covid-19 tillämpar Byggakademin följande riktlinjer och rekommendationer. Vi följer Folkhälsomyndighetens riktlinjer kring coronaviruset. Gällande riktlinjer kan komma att revideras över tid. Ring oss alltid för eventuella frågor.

Om du har sjukdomssymtom som vanlig influensa, lättare förkylning, feber etcetera eller om du är smittad med Corona eller bara känner dig orolig är det OK att omboka sig fram till sista dagen innan kursstart. Du är INTE välkommen på kurs innan du varit helt frisk i minst två dagar oavsett sjukdom. Ring oss innan kursstart så bokar vi om kursen till nästa kurstillfälle. Vid ombokning tillkommer konferensavgiften för kommande kurstillfälle.

Om du har varit i ett land som innebär risk ska du ringa till oss innan kursstart så bokar vi om dig till nästa kurstillfälle. Du är INTE välkommen på kurs innan inkubationstiden är över.

Vi tillämpar följande rutiner för att skapa en säker och trevlig vistelse för dig på våra kurser:

  • Två dagar innan kursstart påminner vi alla kursdeltagare via mejl om kravet på att vara frisk vid kurstillfället
  • Vi genomför våra kurser i lokaler som medger att alla deltagare kan sitta med avstånd emellan varandra
  • Vi tillämpar som vanligt små grupper vid våra kurser
  • I våra lokaler och på våra konferensställen är städrutinerna utökade, alla utsatta ytor såsom toaletter, dörrhandtag och serveringsytor torkas av kontinuerligt
  • Det finns alltid tillgång till handsprit samt att alla uppmanas att både tvätta och sprita händerna
  • All mathantering är anpassad till rådande pandemi vilket ofta innebär att vi äter i mindre grupper, har bordsservering och att smörgåsar och kakor plastas in för att minimera eventuell smittspridning. Anpassningarna kan variera beroende på plats.

Observera att om Byggakademin finner det olämpligt att genomföra kursen i en fysisk kurslokal på grund av restriktioner från myndigheter som begränsar resande och/ eller folksamlingar med anledning av rådande coronapandemi äger Byggakademin rätt att genomföra kursen på distans som lärarledd streamad undervisning.

För ytterligare information se: 

Det går alltid bra att kontakta oss på info@byggakademin.com eller tel. 010-228 15 55 vid eventuella frågor.

 

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest