Anna Bmini214x300

Anna Bley

Rektor

Show
Anna Bley är delägare och grundare av Byggakademin. Anna är rektor och ansvarar för kursplanering och utveckling av nya kurser och är även en av våra mest populära lärare. Anna är i grunden Civilingenjör från KTH, Väg och Vatten och har gått Civilingenjörsprogram på Handelshögskolan. Anna är även delägare i ett fastighetsbolag, Åre Duvedfastigheter, samt i ett fastighetsskötarbolag, Finab, med verksamhet i Stockholm och Nyköping. Anna har tidigare arbetat på NCC och Skanska med olika produktionsnära befattningar såsom arbetsledare, kalkylator, inköpare, PC och AC men också som ansvarig för olika utvecklingsprojekt på bolags- och koncernnivå som till exempel genomförande av målstyrda grupper, framtagnings av ledningssystem och genomförande av olika utbildningar som tex ritningsläsning och ledarskapsutbildningar. Ta gärna kontakt med Anna om du har specifika frågor om en kurs eller har önskemål om en ny kurs.
Visa mer
Thomas K hemsida214x300

Thomas Kellner

Key Account Manager

Show
Thomas Kellner tar hand om våra kunder i Skåne och södra Sverige och svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Han tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in!
Visa mer
Lenamini214x320

Lena Lilja

Key Account Manager

Show
Lena Lilja tar hand om våra kunder i Västra Götaland och Jönköping och svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Hon tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in!
Visa mer
Jimmymini214x320

Jimmy Bräck

Key Account Manager

Show
Jimmy Bräck tar hand om våra kunder i Stockholm och Uppsala och svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Han tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in!
Visa mer
Mirja redigeradA

Mirja Claesson

Key Account Manager

Show
Mirja Claesson tar hand om våra kunder i norra och mellersta Sverige och svarar gärna på dina frågor eller funderingar. Hon tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in!
Visa mer
Jeanettemini214x300

Jeanette Pettersson

Sales Manager och Key Account Manager

Show
Jeanette Pettersson tar hand om våra kunder i Stockholm och Uppsala och svarar på alla dina frågor eller funderingar. Hon tar emot anmälan till kurser om du hellre vill ringa in!
Visa mer