Anna Runberg – KMA-samordning i praktiken

Anna Runberg, föreläsare på kursen KMA-samordning i praktiken, arbetar som verksamhetskonsult där hon bland annat hjälper företag att certifiera sig i BKMA, ansvarar för internrevisioner och ledningens genomgång. Anna har över 30 års erfarenhet från olika delar av byggbranschen och har arbetat i stora och små entreprenadföretag som systemansvarig BKMA, inköpare, AL, PC, PI, som projektledare/beställare, besiktningsman, kontrollansvarig och energiexpert samt haft eget mur- och putsföretag.

Pelle Wall – Arbetsledarutbildning I och II

Per Wall, civilingenjör Väg och Vatten, är föreläsare på Byggakademins Arbetsledarutbildning fördjupning. Pers styrka återfinns i kärnverksamheten – att driva byggprojekt. Allt ifrån stora komplexa byggprojekt till mindre projekt. Per har erfarenhet av de flesta rollerna i ett byggprojekt med tyngdpunkt på rollerna entreprenadingenjör, projektchef och ombud. Han arbetar som affärsenhetschef på Zengun idag. Tidigare har han arbetat som regionchef på Veidekke Entreprenad och som arbetschef på Byggmästargruppen och projektchef på Skanska. Han har även ansvarat för mentorprogram inom ledarskap. Vidare är Pers styrkor hans ledaregenskaper som oftast bidrar till en god lagkänsla och ett välmående i projektteamen samt hans strategiska tänkande som tillsammans med styrning mot mål leder till goda resultat.

Läs mer om föreläsaren »

Anders Kinding – Ledarskapskurser och Förhandlingsteknik

Föreläsaren Anders Kinding är seniorkonsult med över 20 års erfarenhet från ledarskap, försäljning, kundservice och karriärplanering och är i grunden ekonom och författare till flera prisbelönta ledarskapsböcker varav två har fått första pris som ”årets bok” av Sveriges HR-förening. Ledarrollen vid uppsägningar (2002), Ung & Chef (2006) och Världens bästa chefer – vill du bli en av dem? (2016). Senaste bok ”Jag hinner inte – Chefens omöjliga uppgift” (2018).

Anders arbetar idag som ledarskapskonsult där han fram för allt hjälper ledningsgrupper öka sin effektivitet. Anders har branscherfarenhet som konsult inom bland annat läkemedel, verkstadsindustri, bank-och försäkring, kommuner, IT call center samt olika servicebranscher. Anders har egen chefserfarenhet från SEB och FinanceSkandic som avdelningschef inom konsumentkrediter och arbetat med ledarskapsutveckling på Wallenbergsinstitutet. Anders har även arbetat som försäljnings- och marknadschef på Securitas och Observer/Pressurklipp samt som administrativ chef på IFS International Foundation for Science. Bland kundreferenserna kan nämnas ABB, Oracle, Musikverket, Schneider Electric och Telenor.

Läs mer om föreläsaren »