Kursnyheter våren 2020 – Ladda ner kurskatalogen!

Till våren 2020 erbjuder vi flera nya kurser för dig inom bygg- och anläggning. Låt dig och dina medarbetare inspireras på någon av våra kurser. Vi erbjuder alltid rätt innehåll, bästa föreläsarna och senaste tekniken.

Kursnyheter

Anmäl dig till kursen Ansvarig hantverkare. Du som är platsansvarig yrkesarbetare/montör får en djupare förståelse för bygg- och anläggningsprocessen.

Byggledarutbildning för dig som är byggledare eller projektledare på beställarsidan. Utbildningen behandlar de frågeställningar som en byggledare ställs inför.

Diplomerad platschef

Vill du ta nästa steg i karriären? Utbildningen ger dig de färdigheter du behöver för att axla rollen som platschef med fokus på ledarskap och styrning, ekonomi och juridik.

BIM Projektering grundkurs

Kursen ger dig en introduktion till digital hantering av 2D och 3D modeller. Kursen ger dig även kunskap om hur information hanteras med BIM.

Våra kurser

Du är varmt välkommen att anmäla dig våra kurser! Vi erbjuder både öppna och företagsanpassade kurser inom:

  • Projektstyrning
  • Arbetsmiljö, miljö och kvalitet
  • Teknik och installation
  • Juridik
  • Chef, ekonomi och ledarskap

Ladda ner kurskatalogen

Besök vår hemsida www.byggakademin.com för mer information.

Har du frågor om våra kurser, önskar du gå kurs i en ort närmare dig eller vill du ha hjälp med kursadministration är du välkommen att höra av dig. Mejla oss på info@byggakademin.com eller ring oss på 010- 228 1555.

Välkommen att utbilda dig hos oss.

Anna Bley

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest