Karlstad - aktuella kurser

- Vi håller kurser centralt i Karlstad

Välkommen till Byggakademin i Karlstad!

Karlstad, en tätort i Värmland ligger vid Vänerns norra sida. Karlstad är en stad som växer och är numera även en universitetsstad. Byggakademin är nya i Karlstad och kommer växa med flera utbildningar på orten.

Byggakademin är ett familjeföretag med mål att leverera den bästa utbildningen för alla i byggsektorn. Hos oss får du mer än bara kunskap. När du går från oss ska du känna att du kan förändra och utveckla dig själv, ditt arbetssätt och ditt företag.

Företagsanpassade kurser

Vi skräddarsyr företagsinterna kurser till ditt företag som passar just ert behov, era system och mallar och som anpassas till er företagskultur. Ni kan också sätta ihop ert eget kurspaket där ni plockar önskade delar från våra kurser och skapa en helt egen utbildning.

Kurslokaler centralt i Karlstad

Våra kurser i Karlstad hålls i trevliga lokaler. På morgonen får du läckra smörgåsar med nybryggt kaffe. Till lunch bjuder vi på god och vällagad mat intill kurslokalen. Under eftermiddagen får du fika med nybakat.

Blended Learning

Vi arbetar med blended learning vilket innebär att du kan förbereda dig inför kursstart med introduktionsfilmer och instuderingsfrågor på nätet.

Kontakt

Klicka på den kurs du är intresserad av för att få veta mera om innehåll, pris och datum. Hör av dig till oss om det är någon kurs du saknar i din stad. Kontakt

För mer information boka en telefontid med rådgivare Mirja Claesson via den här länken

Karlstad - vi erbjuder följande kurser

It seems we can't find what you're looking for.