Praktiskt ledarskap - Byggakademin - utbildningar & kurser för byggbranschen

Praktiskt ledarskap

« Tillbaka

Kommande kurstillfällen

11 mars 202118 mars 2021
Lärarledd livestreamad utbildning
18 platser kvar

Praktiskt ledarskap

Gör dina medarbetare inte som du vill? Förstår du inte hur de fungerar? Känner du att du vill utveckla dig själv som chef och ledare? Räcker inte tiden till? Utbildningen ger dig kunskap, tips och praktiska råd hur du kan stärka ditt sätt att agera som ledare. Vi utgår från teorier och modeller som beskriver framgångsrikt ledarskap och omsätter dem snabbt till praktiskt beteende. Du får träna på de beteenden du behöver för att klara utmaningar som ledare och lära dig agera vid några av de vanligaste situationerna som ledare möter.
Kursens föreläsningar, gruppövningar och diskussioner ger dig verktyg att använda i ditt ledarskap. Du kommer att få feedback både från kursledare och kursdeltagare. Du får även praktiska planeringsverktyg, checklistor och mallar. Mellan utbildningsdagarna kommer du att få en kortare hemuppgift.
Kursen består av åtta moduler under två dagar med en veckas mellanrum och du deltar antingen i klassrum eller virtuellt via din dator i en lärarledd live-streamad utbildning.

Målgrupp

Kursen vänder sig till dig som är ledare i dag och behöver utveckla dig i din roll.


Omfattning

Utbildningen genomförs under två dagar. I priset ingår digital kursdokumentation.

KURSEN ERBJUDS ÄVEN SOM STREAMAD ONLINE UTBILDNING

Du som inte kan eller vill medverka fysiskt på kursen har nu möjlighet att delta på distans. Du kommer till Byggakademin utan att lämna hemmet eller kontoret.

Genom vår webblösning deltar du online live under den utbildning som genomförs hos oss. Via videolänk kan du ställa frågor, vara aktiv i diskussioner och delta tillsammans med dina kurskamrater i grupparbeten som om du vore på plats.

Kommande kurstillfällen

11 mars 202118 mars 2021
Lärarledd livestreamad utbildning
18 platser kvar

 

Pris

9 800 SEK exkl moms

Har du frågor eller önskemål?

– tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!