Byggarbetsmiljösamordnare BAS-U Uppdatering - Byggakademin - utbildningar & kurser för byggbranschen

BAS-U Uppdatering

« Tillbaka

Kommande kurstillfällen

06 mars, 08:30 - 16:00
Stockholm
20 platser kvar

BAS U - Uppdatering

Kursen BAS U - Uppdatering vänder sig till dig som i dag arbetar som BAS U.  Byggarbetsmiljösamordnare BAS-U utses av byggherren eller uppdragstagaren för att samordna arbetsmiljön från början till slutet i ett byggprojekt. BAS U ska skapa förutsättningar för att arbetet ska kunna utföras säkert och att de olika entreprenörerna inte skapar risker för andra. En förutsättning för att kunna utföra jobbet är att hålla sig uppdaterad på gällande   lagstiftning.

Kursen BAS U - Uppdatering ger dig en genomgång av nyheter i lagstiftningen från de senaste åren och framförallt tips på arbetssätt och diskussioner hur olika problem kan hanteras. Kursen utgår från olika verklighetsbaserade case som en BAS U kan stå inför men du kommer också innan kursstart få      möjlighet att komplettera med frågeställningar som du önskar ta upp specifikt.

Innehåll

  • Genomgång av nya relevanta föreskrifter för BAS U
  • Genomgång av förändringar och nyheter i relevanta föreskrifter för Bas U
  • Diskussioner och övningar utifrån olika verklighetsbaserade case

 

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar som BAS U och tidigare har gått Arbetsmiljösamordning BAS P och BAS U hos Byggakademin eller motsvarande kurs.

Omfattning

Utbildningen omfattar en dag. 

 

Erbjudande

Boka 4 betala för 3
Bokar du 4 kurser får du den billigaste kursen kostnadsfritt. Erbjudandet gäller alla kurser utom Arbetsledarutbildningen. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter. Ring oss så hjälper vi dig boka med rabatt!

Kommande kurstillfällen

06 mars, 08:30 - 16:00
Stockholm
20 platser kvar

 

Pris

4 900 SEK exkl. moms

Har du frågor eller önskemål?

– tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!