Byggarbetsmiljösamordning BAS P & BAS U – Uppdatering | Byggakademin

BAS-P och BAS-U Byggarbetsmiljösamordnare uppdatering

– genomgång av nyheter i lagstiftningen och tips på arbetssätt

« Tillbaka

Kommande kurstillfällen

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

BAS-P och BAS-U Byggarbetsmiljösamordnare - uppdatering

Kursen BAS-P och BAS-U Byggarbetsmiljösamordnare uppdatering vänder sig till dig som i dag arbetar som BAS P eller BAS U. Byggarbetsmiljösamordnare utses av byggherren eller uppdragstagaren för att samordna arbetsmiljön från början till slutet i ett byggprojekt. BAS P och BAS U ska skapa förutsättningar för att arbetet ska kunna utföras säkert och att de olika entreprenörerna inte skapar risker för andra. En förutsättning för att kunna utföra jobbet är att hålla sig uppdaterad på gällande lagstiftning. 

Kursen ger dig en genomgång av nyheter i lagstiftningen från de senaste åren och framförallt tips på arbetssätt och diskussioner hur olika problem kan hanteras. Kursen utgår från olika verklighetsbaserade case som en BAS P eller BAS U kan stå inför men du kommer också innan kursstart få möjlighet att komplettera med frågeställningar som du önskar ta upp specifikt.

Innehåll

BAS-P och BAS-U Byggarbetsmiljösamordnare - uppdatering

  • Genomgång av nya relevanta föreskrifter för BAS P och BAS U

  • Genomgång av förändringar och nyheter i relevanta föreskrifter för BAS P och BAS U

  • Diskussioner och övningar utifrån olika verklighetsbaserade case

  • Möjlighet att ställa frågor innan kursstart


 

Målgrupp

Utbildningen vänder sig till dig som arbetar som BAS P och/ eller BAS U och tidigare har gått Arbetsmiljösamordning BAS P och BAS U hos Byggakademin eller motsvarande kurs.

Omfattning

Kursen omfattar en dag. I priset ingår Arbetsmiljöregler, digital kursdokumentation samt att vissa övningar skrivs ut och delas ut på plats. Vi bjuder på för- och eftermiddagsfika och lunch.

Vi värnar om miljö och har därför digital kursdokumentation men självklart kan du beställa en pärm med utskriven kursdokumentation vilket du kan göra i samband med anmälan.

 

Erbjudande

Boka 4 betala för 3

Vid anmälan av 4 deltagare till samma kurstillfälle bjuder vi på en kursavgift. Erbjudandet gäller upp till 8 personer. Konferenspaket, eventuell kurslitteratur och tentamen tillkommer för den 4:e och 8:e deltagaren. Erbjudandet går inte att kombinera med andra rabatter. Ring oss så hjälper vi dig boka med rabatt!

Är ni ett BF9K certifierat företag erhåller du 15 % rabatt på kursen BAS-P och BAS-U Byggarbetsmiljösamordnare.  Erbjudandet går ej att kombinera med andra rabatter. Ring oss så hjälper vi dig boka.

Kommande kurstillfällen

Inga tillgängliga datum för den valda kursen

 

Pris

5 750 SEK exkl moms

Har du frågor eller önskemål?

– tveka inte att kontakta oss, vi hjälper dig gärna!