Entreprenadjuridik fortsättningskurs – nytt i höst!

Boka Entreprenadjuridik fortsättningskurs med vår excellenta kursledare Mattias. Kursen går i Stockholm, Göteborg och Malmö i höst.

Är du beställare, entreprenör eller besiktningsman och behöver bli bättre på att tolka kontraktshandlingar? Har du redan gått grundkursen Entreprenadjuridik och vill fördjupa dig inom entreprenadrätt för att undvika problem och tvister som kan uppkomma är det här rätt kurs för dig.

Boka vår nya påbyggnadskurs Entreprenadjuridik fortsättningskurs som baseras på de senaste rättsfallen. Du lär dig undvika avtalsfel och tvister genom att lära dig tolka kontraktshandlingar. Vi fördjupar oss i AB 04 och ABT06 och tar upp exempel från verkliga rättsfall och problem från entreprenörer. Vi varvar teori med praktiska övningar med fokus på vanliga problem i byggbranschen.

Kursledaren och advokaten Mattias har mångårig och bred erfarenhet av affärsjuridisk verksamhet med inriktning mot fastighetsrelaterade frågor.
Mattias är rankad av det internationella rankinginstitutet Legal 500 som en av fem ”leading individuals” inom entreprenadrätt i Sverige.

Kurstillfällen:

Stockholm: 6 november   Boka här

Göteborg: 21 november     Boka här

Malmö: 27 november        Boka här

Facebook
Twitter
LinkedIn
Pinterest