Fri ombokning av kurser under hela 2020  - Byggakademin - utbildningar & kurser för byggbranschen

Fri ombokning av kurser under hela 2020 

När världen ser ut som den gör just nu är det ändå viktigt att blicka framåt. Vi vill att du ska känna dig trygg med att planera dina kurser därför erbjuder vi dig som bokar en kurs hos oss under 2020 kostnadsfri ombokning fram till 2 veckor innan kursstart.

Önskar du boka om kursen senare än 2 veckor innan kursstart utgår en konferensavgift. Du kan använda inbetalad kursavgift till att gå kursen vid nästa kurstillfälle alternativt nyttja inbetald avgift till annan kurs.  Har du bokat en kurs kan du även välja att överlåta din kursplats till någon annan om du inte har möjlighet att utnyttja din kursplats men detta måste meddelas till Byggakademin. 

Här kan du läsa mer om våra om- och avbokningsregler

Varmt välkommen på kurs!